Verzending

Arabelle’s VERSTUURD IN BELGIË EN NEDERLAND.

Bij verzending betaalt u per pakket een kleine bijdrage in de verzendingskost, afhankelijk van het gewicht van het pakket en de gekozen leveringsmethode. Bestellingen worden verzonden via Bpost.

U kan een pakket laten afleveren op een door u gekozen adres.
Bij u thuis, op kantoor,…

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket te laten afleveren in een door u gekozen Bpost-afhaalpunt. Een lijst van Bpost afhaalpunten in uw buurt wordt u aangeboden op de site bij het kiezen van uw leveringsmethode.

Bpost biedt ook de mogelijkheid om een pakket te laten afleveren in een pakjesautomaat. Hier kan u uw pakket 24/24 7/7 ophalen. Hiervoor dient u ingelogd te zijn als een gebruiker van de pakjesautomaat.

Uw bestelling wordt klaargemaakt na het ontvangen van uw betaling op de rekening van Arabelle’s. Binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt het pakket overgemaakt aan Bpost. In België worden 97% van de pakketten de dag na aflevering bij Bpost bezorgd bij de besteller. Bij levering naar Nederland kan dit enkele dagen langer duren. U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw verzending.